(c) Amazon Studios/Roadside Attractions

(c) Amazon Studios/Roadside Attractions

… Lotte Zandvliet en Caroll Tjong-Akiet. Zij krijgen twee kaartjes voor Love & Friendship en de soundtrack van de film opgestuurd. In totaal deden er 135 bezoekers mee aan deze prijsvraag. Iedereen heeft het juiste antwoord gegeven op de vraag ‘hoe heet het hoofdpersonage uit Love & Friendship‘. Het juiste antwoord is natuurlijk Lady Susan.

Niet gewonnen en toch gratis naar de film

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel gratis naar de film? Ga dan zaterdagmiddag 28 mei met ons mee naar het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Om 14.00 uur is daar een speciale voorstelling van Love & Friendship, die gratis toegankelijk is voor iedereen die in kostuum komt. Na afloop is er gratis thee en scones. Lees hoe jij erbij kunt zijn!