De Wolves' Grove Regency Dancers

De Wolves’ Grove Regency Dancers

Boekhandel Meijer & Siegers in Oosterbeek bestaat aanstaande zaterdag (17 oktober) 115 jaar. Dat wordt gevierd met een Jane Austen-middag.

Met dansdemonstraties van de Wolves’ Grove Regency Dancers en een lezing van mij (Karin Quint) over mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen. Toegang is gratis. Kom je ook?

De dansen
De Jane Austen middag begint om 14.00 uur met dansen van de Wolves’ Grove Regency Dancers. Deze dansgroep uit Wolfheze is opgericht door bezoekers van JaneAusten.nl en heeft zich gespecialiseerd in de dansen uit Jane Austens tijd.

Engeland-Jane-AustenDe lezing
Na de eerste set dansen vertel ik over de totstandkoming van de reisgids Het Engeland van Jane Austen en over een aantal bijzondere locaties die je met de reisgids kunt bezoeken. De lezing duurt ongeveer 45 minuten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.
Daarna is er een tweede dansdemonstratie en worden er Engelse lekkernijen geserveerd. Ook kun je jouw exemplaar van de reisgids laten signeren.

Waar?
Boekhandel Meijer & Siegers vind je aan de Utrechtseweg 208 in Oosterbeek. Toegang tot de Jane Austen-middag is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Zie ik je zaterdag?