jane_computerHeb je de afgelopen weken ook zo genoten van de inzendingen voor onze Emma-schrijfwedstrijd? Vanaf vandaag mag jij jouw stem uitbrengen op je favoriete verhaal. Onder alle stemmers verloten wij een zwarte Jane Austen pin badge. Dus stem vandaag nog!

Lezen
Je hebt de keuze uit 17 verhalen; wil je ze nog eens lezen? Hier vind je ze allemaal. De schrijver wiens verhaal de meeste stemmen krijgt, wint een exemplaar van het boek ‘Emma’ van Alexander McCall Smith, een moderne versie van Jane Austens klassieker. Dit is de publieksprijs. Binnenkort maken we ook bekend wie de juryprijs heeft gewonnen.

Eén stem
Je kunt je stem uitbrengen tot en met donderdag 9 juli. Je mag maar één keer stemmen, dubbele stemmen worden verwijderd. Heb je een verhaal geschreven? Dan mag je natuurlijk wel campagne voeren, bijvoorbeeld op Facebook, om zoveel mogelijk stemmen te krijgen.

Stem nu!

Helaas, je kunt niet meer stemmen.