hightealiciousWil jij graag meer weten over de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen? Of over de mooie landhuizen en bijzondere plekken die zijn te zien in de verfilmingen van haar boeken?

Op woensdag 2 en vrijdag 25 september geef ik (Karin Quint) op uitnodiging van Hightealicious twee lezingen in museum Het Dordts Patriciërshuis over mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen.
Uiteraard in combinatie met een heerlijke High Tea en een rondleiding door het museum!

Aanmelden
Beide lezingen, op woensdag 2 september en vrijdag 25 september, beginnen om 10.30 uur. Na de lezing van circa 5 kwartier kun je aanschuiven in de prachtige Maaskamer van het Dordts Patriciërshuis om te genieten van een van de beste (zo niet de beste) High Teas die je ooit hebt gehad. Je kunt je voor deze lezing/high tea aanmelden via de website van Hightealicious. Deelname kost € 39,95 per persoon.

Over Het Engeland van Jane Austen
Vorig jaar verscheen bij uitgeverij Dominicus de reisgids Het Engeland van Jane Austen, geschreven door de webmaster van JaneAusten.nl. In de reisgids staan alle locaties beschreven die te maken hebben met het leven en werk van Jane Austen en de vele verfilmingen. Meer weten over de reisgids? Kijk dan op de website.

Over het Dordts Patriciërshuis en Hightealicious
Het Dordts Patriciërshuis is een prachtig museum, ingericht in laat-18de-eeuwse stijl, waar het lijkt alsof de bewoners net even de deur uit gegaan zijn voor een boodschap. In dit intieme huismuseum krijg je een indruk van een Dordts patriciërshuishouden aan het einde van de 18e eeuw.

Sinds mei van dit jaar kun je in dit schitterende pand genieten van een authentieke High Tea, verzorgd door Hightealicious. Chef Joan Buitenhuis maakte eerder furore met de lunchroom Coffeelicious (nummer 1 in de Misset Koffie top 100), en vanaf nu kun je dus ook terecht bij het Dordts Patriciërshuis voor haar heerlijke lekkernijen.

Over de lezing
Afgelopen jaar gaf ik al eerder lezingen in het Dordts Patriciërshuis. Die waren steevast uitverkocht. Daarom op verzoek nu in reprise!
Tijdens de lezing praat ik je bij over het leven van Jane Austen en de plekken waar ze gewoond heeft en op vakantie ging. En je hoort meer over mooie landhuizen als Burghley en Wilton House die voor de verfilmingen zijn gebruikt. Natuurlijk is er veel ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van tips voor je eigen Austen-pelgrimage.