tuks-high-teaOp zaterdag 20 september geef ik in het Overijsselse Tuk een lezing over mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen. Voor wie zich nog niet heeft aangemeld: goed nieuws, er zijn nog kaarten! De lezing wordt gehouden in het sfeervolle Tuk’s Theehuis, in de buurt van Steenwijk. In de pauze wordt een high tea geserveerd. Je kunt je aanmelden via het formulier onderaan dit bericht.

Noorden
Voorlopig lijkt het erop dat dit de meest ‘noordelijke’ lezing is die ik geef. Dus als je in het noorden van Nederland woont en het lijkt je leuk om meer te weten over bijzondere locaties uit Jane Austens leven en de verfilmingen van haar werk, kom dan ook!

Programma
De lezing begint om 14.00 uur. In het eerste deel van de lezing vertel ik over de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen, na de pauze hoor je alles over de bijzondere filmlocaties die voor de verfilmingen van haar werk zijn gebruikt. En in de pauze genieten we van een heerlijke high tea. Natuurlijk is er veel ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van tips voor je eigen Austen-pelgrimage.

Aanmelden
De lezing wordt georganiseerd door Engeland- en Austen-liefhebber Henk-Jan van der Veen. Deelname inclusief high tea kost € 22,50. Aanmelden kan via het formulier onderaan dit bericht. Je ontvangt daarna een e-mail met betalingsgegevens om de reservering definitief te maken en een routebeschrijving.

Meld je nu aan

Ja, ik kom graag naar de lezing!

* verplicht veld