visit-bathVisit Bath, het toeristenbureau van de prachtige stad in Somerset, heeft een waanzinnig gave prijsvraag! Je maakt namelijk kans op een verblijf van twee nachten in 4 Sydney Place, het huis waar Jane Austen ruim drie jaar woonde. Het huis is de afgelopen jaren verbouwd tot vakantieaccommodatie door Bath Boutique Stays; voor het appartement op de bovenste verdieping zoekt de eigenaar nog een naam. Als jij een goede naam weet, slaap jij misschien binnenkort wel in dit bijzondere huis.

Je maakt niet alleen kans op twee overnachtingen, als winnaar krijg je ook nog een diner cadeau bij Roman Baths Kitchen. En een bezoekerspas voor een aantal van Baths meest bijzondere bezienswaardigheden. Je kunt meedoen tot 29 augustus 18.00 uur (Nederlandse tijd).

Alle informatie over hoe je kunt meedoen aan deze prijsvraag vind je op de website van Visit Bath.