volkskrantIn de weekendbijlage van De Volkskrant (Sir Edmund) staat vandaag een groot artikel over de reisgids Het Engeland van Jane Austen. Journalist Hans Bouman interviewde auteur Karin Quint over de totstandkoming van de gids en haar liefde voor het werk van Jane Austen. Samen bespreken ze de Pride and Prejudice-route die achterin de gids beschreven staat. De Volkskrant is natuurlijk in de winkel te koop, maar je kunt het artikel ook online lezen via Blendle.

Meer media
Afgelopen week was er meer aandacht voor de reisgids. In het nieuwe nummer van het tijdschrift Boek-delen staat een groot artikel over Het Engeland van Jane Austen. Je kunt het artikel online lezen via eLinea. De redactie van Bol.com publiceerde een interview met Karin Quint (te lezen op de boekenredactie-pagina). En ook het Brabants Dagblad besteedde aandacht aan de reisgids. Dit artikel is eveneens online te lezen via Blendle. De Boekenkrant schreef een mooie recensie, die afsloot met de woorden ‘het Engeland van Austen is zeker een reisje waard’. Het artikel is niet online te lezen, maar je kunt de Boekenkrant gratis afhalen bij je boekhandel.