9789025753894_cover2In april verschijnt bij Dominicus de reisgids Het Engeland van Jane Austen, geschreven door Karin Quint, de webmaster van JaneAusten.nl. En we hebben goed nieuws, want wij mogen van de uitgever 5 exemplaren weggeven!

In Het Engeland van Jane Austen staan locaties die belangrijk waren voor Jane Austen, in haar boeken voorkomen of die gebruikt zijn in films en series. Met per locatie een uitgebreide beschrijving en alle informatie die je nodig hebt om je eigen bezoek te plannen. Met deze 330-pagina’s tellende reisgids moet dat zeker goed komen!

Wat moet je doen?
Om kans te maken op een exemplaar van Het Engeland van Jane Austen vragen we je om zoveel mogelijk het nieuws van deze gids te verspreiden via onderstaand programmaatje. Je vult je naam en e-mailadres in (of logt in via Facebook) en doorloopt de verschillende stappen. Door de eerste vraag te beantwoorden, verdien je al 1 punt. Hoe meer je in de stappen erna deelt (via social media), hoe groter jouw kans wordt om een boek te winnen! Heb je geen Facebook, Twitter, Pinterest etc.? Sla dan die stappen over door op ‘skip’ te drukken. Terwijl je het programmaatje doorloopt zie je hoeveel punten je hebt verzameld.
Aan het eind krijg je een persoonlijke link die je kunt gebruiken om anderen uit te nodigen mee te doen aan deze prijsvraag. Voor iedere klik op die link krijg jij vijf punten!

Let op: het programmaatje werkt niet goed op je mobiel, je kunt het beste vanaf computer of tablet meedoen.

Vragen over het programmaatje? Neem dan contact met ons op!

Heb je de reisgids al in onze webshop besteld? Geen probleem, doe vooral mee met de prijsvraag! Als je wint, krijg je het aankoopbedrag retour (of een tegoedbon voor de webshop, jouw keuze).

Voorwaarden
Je kunt maar één keer meedoen, maar je mag uiteraard wel vrienden en familie vragen om mee te doen om jouw kansen te vergroten. Deze prijsvraag sluit op 10 april om 23.00 uur. Op 11 april maken we de winnaars bekend op deze site (en zij worden ook per e-mail geïnformeerd).

Succes!