regency_dressAltijd al een regency outfit willen hebben maar geen of weinig naai-ervaring? Of heb je wel ervaring, maar vind je het prettig advies te krijgen? Doe dan mee aan onze Jane Austen naaicursus! Samen met modevakschool Silke in Utrecht organiseren wij vier (en wanneer nodig vijf) naailessen waarin je kunt werken aan je regency-outfit. Een baljurk, herenjas, pelisse, spencer jacket, petticoat – wat je maar wilt!

De cursus start in maart en loopt door in april en mogelijk mei – de data stellen we in samenspraak vast. De lessen worden gehouden op zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur. Kosten per les bedragen € 15, je betaalt bij de eerste les voor de volledige cursus.
Modevakschool Silke ligt vlakbij het centraal station van Utrecht en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor wie: de naailessen zijn voor iedereen die het leuk vindt om een Regency-outfit te maken. Naai-ervaring is absoluut niet nodig.
Wat: je kunt zelf kiezen welk onderdeel van je regency-garderobe je wilt maken.
Wanneer: de lessen worden op zaterdagen gehouden van 10.00 tot 13.00 uur
Waar: Modevakschool Silke in Utrecht
Wat kost het?: Per les van 3 uur betalen de deelnemers €15,- per persoon
Patronen?: Op internet zijn verschillende aanbieders van naaipatronen, waaronder naaipatronen.nl. Ook JaneAusten.nl verkoopt patronen, deze vind je in de webshop. Deelnemers aan de naaicursus krijgen 15% korting op alle patronen!

Heb je een vraag over de naaicursus of wil je je opgeven? Vul dan onderstaand formulier in.

Sorry, je kunt je niet meer voor deze naaicursus opgeven. Wil je informatie over nieuwe naaicursussen? Vul dan ons contactformulier in.