Deze dvd is nu te koop in onze webshop!
Zoek de verschillen! Twee jaar geleden werden de originele beelden van de BBC serie Pride and Prejudice per frame gerestaureerd en werd de serie opnieuw op dvd uitgebracht. Het resultaat is een frisser en scherper beeld van onze favoriete Elizabeth en Darcy. Ook werd de dvd aangevuld met een documentaire waarin wordt teruggeblikt op het ongelooflijke succes van deze serie. Tijdens Pride and Prejudice Revisited kun jij deze dvd (zonder Nederlandse ondertiteling) winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op deze dvd?

Beantwoord in het reactieveld onderaan dit bericht de volgende hypothetische vraag:

Het is 1994. De BBC maakt bekend een nieuwe serie te maken van Jane Austens klassieker Pride and Prejudice. Jij als aankomend acteertalent wil daar natuurlijk deel van uitmaken! Voor welke rol doe jij auditie en waarom?

Je kunt tot zondag 7 augustus 22.00 uur reageren. De dvd wordt verloot onder iedereen die een reactie, hoe lang of hoe kort ook, heeft gegeven. Graag maar één keer reageren!