sensenzVanaf deze week ligt de Nederlandse vertaling van Sense & Sensibility & Seamonsters, geschreven door Jane Austen en Ben H. Winters, in de winkels. JaneAusten.nl mag van uitgeverij Contact tien exemplaren weggeven van deze mashup. De uitgeverij schrijft over Sense & Sensibilty & Zeemonsters:

Sense & Sensibility & Zeemonsters verrijkt de oorspronkelijke tekst van Jane Austen met spectaculaire actiescènes vol gigantische kreeften, octopussen, tweehoofdige zeeslangen en andere gedrochten!
De gezusters Dashwood worden hun huis uit gezet en gedwongen te wonen op een mysterieus eiland vol woeste wezens en duistere geheimen. Zullen de zussen Dashwood zegevieren over gewetenloze schelmen om zo de ware te vinden? Of zullen ze ten prooi vallen aan de tentakels van de wezens die hen belagen?

Wil jij kans maken op dit boek? Beantwoord dan de volgende vraag:

In zowel het origineel als in deze mashup draait Sense & Sensibility om de gebeurtenissen rond de twee oudste zussen Dashwood. Hoe heten zij?

Let op! Je mag maar één keer per persoon meedoen. Vul vóór 3 oktober 22.00 uur onderstaand formulier in met het juiste antwoord, op 4 oktober worden de namen van de winnaars via deze website bekend gemaakt. Zij krijgen ook per e-mail bericht.

Sorry, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag.