Hofdansgroep ‘i cortigiani allegri‘ houdt op zaterdag 18 september een open les en nodigt jou uit erbij te zijn! Deze les wordt gehouden in Den Haag, onder leiding van Maria Angad Gaur. Op de website van de dansgroep staat te lezen:

Als je de films Marie-Antoinette, Pride and Prejudice of Sissi hebt gezien, dan heb je vast al een idee wat hofdansen is. Het komt regelmatig langs in historische boeken, schilderijen en andere vertolkingen van het leven van vroeger. Het was namelijk een populair tijdsverdrijf en een zeer gewenste manier om om te gaan met de andere sexe en misschien zelfs wel een levenspartner te vinden.

De dansgroep start 18 september met een serie van drie nieuwe danslessen. Bij die eerste les kun je een kijkje komen nemen en ondervinden of het hofdansen iets voor jou is. Je kunt je dan ter plekke inschrijven voor de volgende lessen.
De leslocatie is Sporthal Hoge Veld in Den Haag, Wateringse Veld:

Sport en recreatie centrum Hoge Veld
Panamaplein 30,
2548 HJ Den Haag
Prima te bereiken met de auto vanaf de A4 en met tram 16, halte Hoge Veld.

Lesdata
18 September: 13-16 uur
16 Oktober: 13-16 uur
13 November:13-16 uur

Meer informatie vind je op de website van de hofdansgroep.