Morgen is de wereldwijde première van de film Aisha, een Bollywood-bewerking van Jane Austens ‘Emma’, en hij draait ook in Nederland! Aisha is vanaf morgen te zien in Pathé Arena (Amsterdam), Pathé Spuimarkt (Den Haag) en Pathé De Kuip (Rotterdam). De film draait in alle drie de bioscopen in ieder geval tot aanstaande woensdag elke dag op meerdere tijdstippen. Een overzicht van tijden per locatie vind je hier.
De film is nog voordat ie is uitgekomen al een succes in Bollywood en dat komt vooral door hoofdrolspeelster Sonam Kapoor, de meest populaire Bollywoodster van het moment en dochter van acteur Anil Kapoor, die we in Nederland kennen als de quizmaster uit de film Slumdog Millionaire. Tegenspeler Abhay Deol, die de rol van ‘Mr Knightley’ speelt (die in deze film Arjun Burman heet), wordt nu al de Colin Firth van Bollywood genoemd. We horen natuurlijk of jullie die vergelijking vinden opgaan!
Meer info over de film vind je op de website http://www.aishathefilm.com/.
Bekijk hieronder de trailer: