Orion's Cottage is in de BBC-serie Emma de woning van de dames Bates

Orion's Cottage is in de BBC-serie Emma de woning van de dames Bates

Op de website van Youth Music Theatre wordt de komende weken iets bijzonders geveild: een verblijf in de cottage van de dames Bates uit de BBC-serie van Emma. Deze Orion’s cottage staat in de plaats Chilham, dat in de BBC-serie figureerde als Highbury. Tot nu toe zijn er nog geen biedingen uitgebracht, het minimumbod is 200 pond. Zijn de dames Bates niet te min voor je? Dan kun je meebieden op de website van de Youth Music Theatre. De opbrengsten van de veiling worden gebruikt voor het werk van YMT, een organisatie die theaterproducties maakt voor en met jongeren. Mocht je overboden worden: de cottage is ook gewoon te huur voor vakanties. Die kun je boeken via de website van Orion’s Cottage.