Gisteren is op het forum van JaneAusten.nl het 10.000e bericht geplaatst. Mrs. Shakespeare, forumlid van het eerste uur, zette gisteren om 12.36 uur de 10.000e krabbel. Het forum bestaat nu net een jaar en is sinds de oprichting een echte community geworden waar veel over Jane Austen wordt gepraat, maar waar ook ruimte is voor andere verhalen, opmerkingen en discussies. Nieuwsgierig? Breng dan ook eens een bezoek aan het forum!
Het forum en de volledige website hebben de afgelopen weken een ware metamorfose ondergaan. Hiermee zijn beiden weer helemaal up-to-date en klaar voor het nieuwe jaar. Op de website zijn een aantal dingen toegevoegd:

  • De leeszaal; hier vind je artikelen die geschreven zijn door bezoekers van JaneAusten.nl en die uiteraard over Jane Austen gaan of daarmee raakvlakken hebben.
  • Boeken- en dvd-winkel; vanaf nu kun je door JaneAusten.nl geselecteerde boeken en dvd’s bestellen via Amazon.co.uk.

Je vindt deze nieuwe onderdelen in het rechtermenu van de website.

JaneAusten.nl heeft ook een twitteraccount. Je kunt ons hier volgen.