Ook deze keer waren er meerdere dames in Regency kostuum

Ook deze keer waren er meerdere dames in Regency kostuum

Terwijl half Nederland in de zon lag, werd er afgelopen zondag volop gedanst in de Brasa Studios in Amsterdam. Het was de laatste workshop Jane Austen. Er werd hard geoefend om The Charity Boy onder de knie te krijgen, een dans waarover Jane Austen zelf heeft geschreven in één van haar muziekboeken. Het was geen gemakkelijke dans, de Strathspey Promenade pas maakte het er ook niet eenvoudiger op.
Maar gelukkig krijgen de deelnemers aan de workshop een tweede kans, want voor het najaar heeft Monique van de Jane Austen Club Hyve een vervolgcursus georganiseerd. Deze is inmiddels vol. In het eerste kwartaal van 2010 is er, bij voldoende belangstelling, weer een cursus voor beginners. Wil je meedansen? Kijk dan op de Jane Austen Club Hyve!