awakeningsjaaddict

Na het succesvolle ‘Confessions of a Jane Austen addict’ van schrijfster Laurie Viera Rigler komt er op 25 juni een vervolg uit op dit boek: ‘Rude Awakenings of a Jane Austen Addict’. In het eerste boek kwam de eenentwintigste-eeuwse Courtney Stone terecht in het leven van de negentiende-eeuwse Jane Mansfield. In Rude Awakenings of a Jane Austen Addict zien we hoe het Jane Mansfield, dochter van een gentleman uit het Engeland in de Regency-periode, vergaat in de eenentwintigste eeuw. 
Het nieuwe boek is nog niet te bestellen. Het eerste boek, Confessions of a Jane Austen Addict, kun je kopen via Bol.com:

Confessions Of A Jane Austen Addict
Confessions Of A Jane Austen Addict
Laurie Viera Rigler

‘Confessions of a Jane Austen Addict’ is ook vertaald in het Nederlands. Je kunt het via onderstaande link bestellen:

Bekentenissen van een Jane Austenverslaafde
Bekentenissen van een Jane Austenverslaafde
Viera Rigler, L.