Dit forum gaat sluiten

Beste forumbezoekers, dit forum gaat sluiten. Lees er meer over in het Welkom-topic.

Wissel tips uit met andere forumleden over Regency-kleding en accessoires.
Gebruikersavatar
By Diewertje
#65864
Ik heb die van mij bij Era Hairpieces gekocht, destijds via Etsy; Karen ook. Volgens mij kan dat alleen niet meer via Etsy en haar site is “under construction”. Maar misschien staat ze in de guild hall na de promenade op het Jane Austen festival, daar heb ik haar een keer gezien.
Gebruikersavatar
By Karin
#65865
Diewertje schreef: 02 jul 2019 09:09 Ik heb die van mij bij Era Hairpieces gekocht, destijds via Etsy; Karen ook. Volgens mij kan dat alleen niet meer via Etsy en haar site is “under construction”. Maar misschien staat ze in de guild hall na de promenade op het Jane Austen festival, daar heb ik haar een keer gezien.
Dank je! Ik wilde eigenlijk een paar krulletjes kopen vóór september. Ik ga eens kijken of ik haar ergens op social media kan vinden.
Gebruikersavatar
By Odette
#65866
Ik heb ze ook, ik vergeet het altijd dat ik ze heb. Ik heb geprobeerd een website te vinden, maar ik vind niets, iris heeft ook krulletjes, maar geen idee via welke website.
Gebruikersavatar
By Karenlee
#65876
Karin schreef: 02 jul 2019 11:42Dank je! Ik wilde eigenlijk een paar krulletjes kopen vóór september. Ik ga eens kijken of ik haar ergens op social media kan vinden.

Ik weet niet precies wat Iris nu aan het gebruiken is, maar ze heeft wel eens ook zo'n band met krullen bij Era Hairpieces gekocht. Karin - volgens mij kan je haar zo bereiken: erahair2010@yahoo.co.uk
Gebruikersavatar
By Saule
#65879
Ik heb een modern haarstukje voor een pony gekocht, die opgeknipt en op elkaar gestikt, en die krul ik. Nikki heeft een tutorial gemaakt over hoe zij haar (eerste iig) paar krullen heeft gemaakt. Technisch gezien voor 1830, dus iets groter, maar principe blijft hetzelfde:
https://www.youtube.com/watch?v=zkU1yGGcauA
Gebruikersavatar
By Karin
#65910
Saule schreef: 17 jul 2019 15:35 Ik heb een modern haarstukje voor een pony gekocht, die opgeknipt en op elkaar gestikt, en die krul ik. Nikki heeft een tutorial gemaakt over hoe zij haar (eerste iig) paar krullen heeft gemaakt. Technisch gezien voor 1830, dus iets groter, maar principe blijft hetzelfde:
https://www.youtube.com/watch?v=zkU1yGGcauA
Wauw zeg, dat ziet er indrukwekkend uit! Ik ben op het moment even 'onthand' (niet letterlijk hoor), waardoor ik geen motorisch fijn werk kan doen, dus voor nu geen optie. Maar hopelijk kan ik later dit jaar weer aan het knutselen en dan ga ik hier eens goed naar kijken.
Artikel Sunday Times

Hahaha

Dit forum gaat sluiten

Aaah, jammer. Maar begrijpelijk. Veel plezier aan […]

Mrs Crocombe

Er staan mooi plaatjes in en in een aantal hoofdst[…]

Wij zijn bij episode 3 nu. Aangename , sfeervolle […]

Bezoek JaneAusten.nl voor het laatste nieuws!