EMMA.

27 februari in de bioscoop. Praat mee!

Ze mag er dan al zo'n twee eeuwen niet meer zijn, toch is Jane Austen nog regelmatig in de media. Heb je een leuk nieuwtje, weet je wanneer een nieuwe serie op tv wordt uitgezonden? Laat dat dan hier weten!
#65787
Ik ben dolblij met elke nieuwe Austen-gerelateerde verfilming, maar moet wel zeggen dat dit de eerste keer is dat mijn interesse en opwinding vooral uitgaat naar een van de bijrollen. Bill Nighy = Mr Woodhouse :inlove: !!! En... heb ik het goed begrepen, dit wordt een bioscoop film en geen series?
#65792
Karenlee schreef: 24 mar 2019 21:04 Ik ben dolblij met elke nieuwe Austen-gerelateerde verfilming, maar moet wel zeggen dat dit de eerste keer is dat mijn interesse en opwinding vooral uitgaat naar een van de bijrollen. Bill Nighy = Mr Woodhouse :inlove: !!! En... heb ik het goed begrepen, dit wordt een bioscoop film en geen series?
Ja, inderdaad een bioscoopfilm (van Focus Features). Vind Bill Nighy als Mr Woodhouse ook echt helemaal perfect. En met de rest van de cast ben ik ook blij, hoewel ik de actrice die Emma speelt niet goed ken, en me Miranda Hart niet helemaal als Miss Bates kan voorstellen. Kijk ernaar uit! Hopelijk nog dit jaar in de bioscoop (zou een goede kerstfilm zijn).

Niet genoeg op TV of Netflix om de Kerstmaand door[…]

Wij zijn bij episode 3 nu. Aangename , sfeervolle […]

Voor mij ook prima! Misschien ook leuk voor Mari[…]

In de avond is er altijd nog even een uurtje over […]

Bezoek JaneAusten.nl voor het laatste nieuws!