EMMA.

27 februari in de bioscoop. Praat mee!

Ze mag er dan al zo'n twee eeuwen niet meer zijn, toch is Jane Austen nog regelmatig in de media. Heb je een leuk nieuwtje, weet je wanneer een nieuwe serie op tv wordt uitgezonden? Laat dat dan hier weten!
#64672
'Mijn' Mr Darcy leek toch al niet op Colin Firth ;)
Maar wat ik wel jammer vind hieraan is dat ze er volledig aan voorbijgaan dat Jane P&P in Chawton herschreven heeft, rond 1811-1812. Toen poederden de meeste mannen hun haar al lang niet meer, en waren korte kapsels in de mode.
#66141
RegencyGentleman schreef: 09 feb 2017 10:12 Dag allemaal,

Academici hebben zich gebogen over hoe Mr. Darcy er eigenlijk echt uitgezien moet hebben. In het onderstaand artikel wordt daar ook een afbeelding bij getoond. Dames: is dit schrikken of is het wel goed voor jullie?

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/02 ... not-think/
Nou, ik schrik hier niet van hoor! ;) Ik heb inmiddels al meerdere mr.Darcy's voorbij zien komen, in allerlei soorten en maten, dus ik ben inmiddels al wel wat gewend aan wat diversiteit :D Ik vind hem niet lelijk ondanks zijn gok......maar door dat lichte haar oogt hij wel een heel stuk ouder.... :tmi: Als ik Lizzy was, zou ik hem aanraden zijn haar te verven.... :lol: :lol: :lol:

Niet genoeg op TV of Netflix om de Kerstmaand door[…]

Wij zijn bij episode 3 nu. Aangename , sfeervolle […]

Voor mij ook prima! Misschien ook leuk voor Mari[…]

In de avond is er altijd nog even een uurtje over […]

Bezoek JaneAusten.nl voor het laatste nieuws!