De Belgische zender Eén begint op vrijdag 22 maart (morgen dus) met het uitzenden van het vierde seizoen van kostuumdrama Poldark. Dit seizoen is wel al op de BBC te zien geweest, maar nog niet op de Nederlandse televisie. Aflevering 1 begint om 22.05 uur.

Hoe staat het met de Poldarks?

Op de website van Eén staat:

Eerste minister Pitt kondigt verkiezingen aan waardoor er onzekerheid heerst in het land. De Enyses denken erover na om een kind te krijgen, iets wat Elizabeth ook overweegt om haar huwelijk te redden. Er ontstaan rellen in Truro waarbij de zoon van Zacky, Jago, de leiding neemt, maar een dramatische gebeurtenis tijdens de rellen heeft zware gevolgen voor Jago. Ross wil hem helpen, maar staat machteloos. Terug in Nampara proberen de Poldarks hun huwelijk te herstellen.

Bekijk de trailer