Op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018 geef ik (Karin Quint) op de Vakantiebeurs in Utrecht twee keer een korte lezing over Het Engeland van Jane Austen. Van uitgeverij Gottmer/Dominicus mogen wij 2 toegangskaarten voor de Vakantiebeurs weggeven. Wil je kans maken op deze kaarten? Laat dan een reactie onder dit bericht achter!

De vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 10 t/m zondag 14 januari. Als je de kaarten wint, kun je zelf kiezen op welke dag je wilt gaan. Ga je zaterdag of zondag? Kom dan even luisteren in het Urban Theater, waar ik beide dagen om 13.30 en 15.30 uur een korte lezing (ca. 30 minuten) geef over mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen.

Toegangskaarten winnen?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de toegangskaarten voor de Vakantiebeurs is een reactie onder dit bericht achterlaten (zorg dat je e-mailadres klopt; deze wordt niet zichtbaar voor bezoekers van de site). Je kunt meedoen t/m zondag 7 januari. Op maandag 8 januari maken wij de winnaar bekend.

Helaas, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag!