Ben jij net zo goed in het vinden van een geschikte partner voor anderen als Mrs Bennet en Emma Woodhouse? Dan is Jane Austen’s Matchmaker: Chapter Two het spel voor jou! Maker Richard Wolfrik Galland is een Kickstarter-campagne gestart om het spel te laten produceren en je hebt nog 14 dagen om het spel te bestellen.

Deel twee

Richard ontwikkelde eerder al het populaire Jane Austen’s Matchmaker kaartspel, dat ook in onze webshop een bestseller is. In dit spel krijg je een aantal personages uit Austens boeken onder je hoede en moet je zorgen dat ze een geschikte partner vinden. Zo kan het dat je Elizabeth Bennet weet te koppelen aan Mr Rushworth (die tenslotte 12.000 pond per jaar heeft!) en Anne Elliot moet verhoeden voor een huwelijk met George Wickham.

Speciaal voor het Austen-jubileumjaar heeft Richard het spel verder doorontwikkeld. Het is uitgebreid met extra kaarten (o.a. van belangrijke beschermvrouwen als Lady Catherine de Bourgh en locaties als Pemberley), fiches om prestige mee op te bouwen en 2 Matchmaker dobbelstenen.

Meedoen?

Richard heeft inmiddels voldoende backers om het spel daadwerkelijk te laten produceren, maar je kunt nog steeds een exemplaar bestellen. Hoe meer mensen dat doen, hoe mooier de uitgave wordt. Ga naar Kickstarter om jouw Jane Austen’s Matchmaker: Chapter Two te bestellen. De Kickstarter-campagne loopt af op zondag 21 mei.