(c) Amazon Studios/Roadside Attractions

(c) Amazon Studios/Roadside Attractions

Vanaf volgende week donderdag draait de Jane Austen-verfilming Love & Friendship in de Nederlandse bioscopen. Van distributeur Cinéart mogen wij twee keer twee bioscoopkaartjes mét soundtrack van de film weggeven. Doe mee met onze prijsvraag!

‘One of the best movies of the year’

Love & Friendship is de verfilming van een hilarisch jeugdwerk van Jane Austen, dat pas ruim 50 jaar na haar dood voor het eerst werd gepubliceerd. De film, geschreven en geregisseerd door Whit Stillman, heeft wereldwijd lovende recensies gekregen.

  • Love & Friendship is howlingly funny, schreef de New York Times.
  • Love & Friendship is, first and foremost, a master class on the art of comic timing, in its filmmaking and acting’, vindt de Los Angeles Times.
  • De Rolling Stone gaat zelfs nog een stap verder: ‘Stillman’s Love & Friendship is far more than amiable, it’s pure pleasure and one of the best movies of the year.’

Maak kans op 2 kaartjes en een soundtrack

Ben jij benieuwd naar Love & Friendship? Doe dan mee aan onze prijsvraag. Je maakt kans op 2 bioscoopkaartjes voor de film (te gebruiken in een bioscoop naar keuze) én de prachtige soundtrack van dirigent Mark Suozzo met werken van o.a. Händel, Purcell, Boyce Fremart, Mozart en Vivaldi. Je hoeft alleen antwoord te geven op de volgende vraag:

Hoe heet het hoofdpersonage uit Love & Friendship?

Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Dit kan tot en met maandag 23 mei. Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Sorry, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag.