The Jane Austen Regency Dancers

The Jane Austen Regency Dancers

Boekhandel Het Leesteken in Purmerend houdt zondag 15 februari een Jane Austen-middag. Met een optreden van de dansgroep van de Jane Austen Society Nederland (JASNL), een lezing over Het Engeland van Jane Austen en een lekkere high tea. Kom je ook? Meld je dan nu aan!

Dansgroep
Tijdens deze middag, die om 14.30 uur begint, laten de Jane Austen Regency Dancers je zien hoe Jane en haar tijdgenoten dansten. Uiteraard zijn de dansers in regency-stijl gekleed.

Lezing
Ook geef ik (Karin) een lezing naar aanleiding van mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen. Ik neem je mee naar de locaties die Jane Austen zelf goed kende en een inspiratie vormden voor haar boeken. En natuurlijk vertel ik ook over een aantal mooie filmlocaties die gebruikt zijn bij de verfilmingen van haar boeken.

Meld je aan!
Wanneer: zondag 15 februari
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: Libris boekhandel Het Leesteken, Zuidersteeg 2, 1441 BD Purmerend
Entree : € 12,50 p.p.
Aanmelden via info@leesteken.nl, telefonisch via 0299 – 771834 of via Facebook.