trots_en_vooroordeel_Je kunt ‘m makkelijk in je binnenzak of handtas steken, zodat je altijd een Jane Austen bij je hebt: deze Dwarsligger-uitgave van Trots en Vooroordeel is een echte must-have. Van de uitgever mogen wij drie exemplaren weggeven. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op zo’n prachtig vormgegeven (en inhoudelijk ijzersterk, zoals we weten) boekje!
Je zult ze ongetwijfeld al eens in je handen hebben gehad, de kleine boekjes die je sinds 2009 in vrijwel iedere boekhandel tegenkomt. De Dwarsligger® is een compleet boek, maar dan in een zeer handzaam formaat. Net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar, zo staat te lezen op de Dwarsligger-website.
Vanaf 8 oktober ligt de Trots en Vooroordeel dwarsligger in de winkels. Gekozen is voor een recente en uitstekende vertaling, namelijk die van de Perpetua-editie van Athenaeum – Polak & Van Gennep. De vertaling is van Annelies Roeleveld en Margret Stevens. De geweldige cover is ontworpen door Nienke Cabell van ontwerpstudio b’IJ Barbara.

Prijsvraag
JaneAusten.nl mag van de uitgever drie exemplaren weggeven. Jij maakt kans op zo’n begeerlijke Dwarsligger door het juiste antwoord te geven op de volgende vraag:

Mr. Collins leest in Trots en Vooroordeel voor uit zijn favoriete boek. Welk boek is dit?

Vul je gegevens in onderstaand formulier in. Meedoen kan tot en met zondag 7 oktober, 20.00 uur.
Let op: je mag één keer meedoen. Als je meerdere keren inzendt, worden al je inzendingen verwijderd.

Sorry, je kunt niet meer aan deze prijsvraag meedoen.