De documentaire The Many Lovers of Jane Austen, die net voor Kerst op de BBC te zien was, is afgelopen week uitgekomen op dvd en vanaf vandaag verkrijgbaar in onze webshop. In deze documentaire zien we de razend populaire historica Amanda Vickery op zoek gaan naar het antwoord op de vraag waarom Jane Austen door de generaties heen nog altijd gelezen en beleefd wordt. Ze praat met onbekende en bekende (Andrew Davies) liefhebbers en trekt van Texas, USA naar Bath, Engeland. En natuurlijk doet ze dat met de nodige Engelse humor.

From Prada to Nada
Nog een nieuwe aanwinst in onze webshop is de dvd ‘From Prada to Nada’, een moderne versie van Sense and Sensibility. Nora en Mary hebben alles: dure kleren, hippe feestjes en een kast van een huis in Beverly Hills. Dan overlijdt hun vader en blijkt alles een stuk minder rooskleurig dan het leek. Gelukkig krijgen ze onderdak bij een tante – maar dan wel aan de andere kant van de stad, waar het leven er heel anders uit ziet.
Nieuwsgierig? Bezoek nu de webshop!