Zoals je eerder hebt kunnen lezen, mag JaneAusten.nl twee sets luisterboeken van ‘Trots en Vooroordeel’ en ‘Verstand en Gevoel’ aan zijn bezoekers weggeven. Maar uitgever First Monkey heeft nog een leuke verrassing: speciaal voor ons is er een mooie kortingsactie. Als je beide luisterboeken bestelt via deze link, betaal je geen € 39,90, maar slechts € 27,50! En dat is ook nog eens inclusief verzendkosten.
De luisterboeken bestaan allebei uit twee cd’s en bieden samen zo’n 24 uur aan luisterplezier. En als je ze nu bestelt, heb je ze nog voor de feestdagen in huis!
Let op! De kortingsactie geldt alleen als je bovenstaande link gebruikt.

Over de luisterboeken schrijft First Monkey:

Trots & Vooroordeel

Elizabeth Bennet, met haar sprankelende, levendige geest is de heldin van Trots en Vooroordeel. Met haar gevoel voor humor en haar oprechtheid geldt zij als een van de meest geliefde romanpersonages van Jane Austen.

Elizabeth’s kennismaking met de trotse Darcy en de charmante Wickham bepalen snel haargevoelens ten opzichte van allebei. Maar door allerlei gebeurtenissen, die zowel haarzelf als haar dierbare zus Jane overkomen, wordt zij gedwongen deze mening te herzien, en de confrontatie met zichzelf aan te gaan. Dankzij haar heldere verstand en oprechtheid is ze telkens weer in staat om de humor van de situatie in te zien.

2 MP3 cd’s, circa 755 minuten luisterduur

Verstand & Gevoel

Verstand en Gevoel is een fascinerend zedenspel waarin de twee zusters Dashwood twee verschillende eigenschappen vertegenwoordigen. Elinor is tactvol, gereserveerd en beheerst – Marianne is impulsief, extravert en emotioneel.

Een prachtig verhaal over twee jonge vrouwen zonder vermogen of inkomen die zich allebei op hun eigen manier inspannen om een partner te vinden, zonder hun integriteit te verliezen.

2 MP3 cd’s, circa 660 minuten luisterduur

Bestel ze hier!