Lijkt het je heerlijk om in de auto, tijdens het sporten of waar je maar wilt te luisteren naar de boeken van Jane Austen? Doe dan mee aan onze prijsvraag, waarbij je luisterboeken kunt winnen van Trots en Vooroordeel en Verstand en Gevoel. Deze luisterboeken zijn eerder dit jaar uitgebracht door uitgeverij First Monkey en zorgen voor urenlang Austen-genot. JaneAusten.nl mag van First Monkey twee sets van deze luisterboeken verloten onder de bezoekers van deze website. Meedoen is heel eenvoudig.

Wat moet je doen om kans te maken op een van de sets luisterboeken?
First Monkey wil graag weten welk Jane Austen boek zij als volgende moeten gaan uitbrengen. Daarom horen we graag jouw mening.

Laat een reactie achter op dit bericht waarin jij vertelt welk Jane Austen boek het volgens jou verdient om een luisterboek te worden en waarom.

De luisterboeken worden verloot onder iedereen die een reactie heeft achtergelaten (ongeacht de originaliteit van het antwoord). Let op: je mag maar een keer meedoen (dubbele inzendingen worden verwijderd), maar je mag natuurlijk wel ouders, vrienden, familie, collega’s en kennissen inschakelen om voor jou deze prijs te winnen.
Deze prijsvraag sluit op vrijdag 17 december, 18.00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en worden op deze website bekendgemaakt.