De Nederlandse Jane Austen Society (JASNL) heeft gisteren haar website gelanceerd. Hierop is te lezen over Jane Austen, haar werk en leven en over de activiteiten van de society. Zo zijn er voor het najaar nieuwe danslessen gepland, waar je je nog voor kunt aanmelden. Ook zijn er plannen voor een ‘Box Hill Picknick’.
De Nederlandse Jane Austen Society heeft als doel het in Nederland bevorderen van de waardering en bestudering van het werk, het leven en de tijdsperiode van Jane Austen. De society werd in april van dit jaar opgericht. Geplande activiteiten zijn onder andere het oprichten van een Jane Austen Living History Group, het organiseren van bals en danslessen en er is een schrijfwedstrijd waarbij de ingezonden verhalen worden beoordeeld door hoogleraar Franssen van de Universiteit Utrecht, Faculteit der Letteren.
Bekijk hier de website.