pandpandz_deluxe20091w

Het boek Pride and Prejudice and Zombies van Seth Grahame-Smith is zo’n groot succes dat er nu ook een luxe editie van is uitgegeven. De schrijver heeft nog meer teksten toegevoegd aan het origineel waarin de Bennet-zusjes het opnemen tegen een invasie van zombies. Ook staan er 13 illustraties in.

Op de website van CJP wordt het volgende over dit boek geschreven:

Deze week is er een heuse ‘Deluxe Edition’ van het boek Pride and Prejudice and Zombies verschenen. Wat je daarvan kunt verwachten? Nieuwe scènes vol “bone-crunching zombie action”. Vergeet de liefdesdrama’s uit Jane Austens klassieker; in deze nieuwste versie gaat het om hele andere problemen. Zoals een mysterieuze plaag, die in het Engelse dorpje Meryton heerst en die ervoor zorgt dat de doden weer opstaan uit hun graf. Elizabeth Bennet wil afrekenen met het zombievirus, maar wordt in de weg gestaan door de arrogante Mr. Darcy.

De luxe editie van Pride and Prejudice and Zombies is nu te koop via Amazon.co.uk.