Dit forum gaat sluiten

Beste forumbezoekers, dit forum gaat sluiten. Lees er meer over in het Welkom-topic.

#61106
12-20 september 2014, Jane Austen festival in Bath, georganiseerd door het Jane Austen Centre.
#62105
Wat leuk, Lady Susan! Is het jouw eerste keer? Zijn jullie daar voor de hele festival, of alleen een gedeelte daarvan? John - wanneer zijn jij en Sas in Bath? Aan het begin of eind (of in het midden?). En je zegt Zuid Engeland - gaan jullie toevallig ook naar Lyme Regis? Zo ja, moet je de geweldige Jane Austen walking tour van Nathalie Manifold niet missen.
#62149
We gaan dit jaar voor de eerste keer. We zijn er van 11 t/m 18 september. Ik moet helaas iedere 2 weken voor een afspraak naar het ziekenhuis, dus konden we niet tot de 19de blijven....of langer.
Al een tijdje ben ik bezig met het schrijven(typen) van een roman over een Janeite die Engelse literatuur studeert aan de Uni van Londen. Ze gaat voor haar "English paper on 18th century novelists" naar het Jane Austen festival in Bath. Dus ik ga ook naar het festival om research te doen :lol:
Ben nog wel op zoek naar een Regency Daydress voor tijdens het festival. De jurk voor de Promenade heb ik al. Iemand ideeën? Kopen/maken/huren enz.
#62150
Wat is jouw lengte/maat? Wellicht heb ik (of iemand anders hier) iets die je kan lenen.

Maar... je zegt dat je op zoek bent naar een Regency daydress voor tijdens het festival, en dat je al een heb voor de Promenade. Zoek je dan iets simplers of juist sjieker dan wat je al hebt? Promenade kleding is - in het algemeen - daydress "attire". Voor festival evenementen (vooral de dansen e.d. 's avonds) kleed je je juist iets mooier.
#62152
Hoi Karenlee!
Mijn lengte is 1,67 en mijn maat is 44/46.
We hebben nu al leuke stoffen gevonden op de markt, maar hebben nog geen geschikt patroon (voor onze maten, hebben beide een maatje meer :lol: ) kunnen vinden.
Heeft iemand van het forum hier een patroon voor een Regency daydress liggen die we mogen lenen? Dat zou al een hoop schelen. Met het kopen van een patroon online weet ik namelijk niet hoe je het patroon het beste op papier kunt krijgen.

Voorbereiding is alles, maar ik wist vorige week pas definitief of we konden gaan......
#62156
Karen, wij zijn er aan het begin (van vrijdagavond tot en met woensdag geloof ik). En hoe de reis naar Wight verloopt: geen idee dat laat ik aan mijn lieve vrouw over, want zij plant de reis. I'm but the driver :lol: Ik weet zeker dat we Lyme Regis dit keer niet zullen aandoen.

Allen: Lijkt mij sowieso leuk om een Janeites bijeenkomst te houden! Twee jaar geleden hebben we dat ook gedaan en dat is erg leuk geweest. Het maakt niet uit wat we dan doen, alleen het bij elkaar zijn is al gezellig!

Over ongeveer zes weken is het al zover! Joepie! :clap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Dit forum gaat sluiten

Aaah, jammer. Maar begrijpelijk. Veel plezier aan […]

Mrs Crocombe

Er staan mooi plaatjes in en in een aantal hoofdst[…]

Wij zijn bij episode 3 nu. Aangename , sfeervolle […]

Voor mij ook prima! Misschien ook leuk voor Mari[…]

Bezoek JaneAusten.nl voor het laatste nieuws!