Pagina 1 van 1

Cast van nieuwe Emma-film compleet

Geplaatst: 24 mar 2019 17:51
door Karin
De cast van de nieuwe Emma-bioscoopfilm is compleet en ze zijn begonnen met de opnames. Kijk voor een overzicht op de homepage.

Re: Cast van nieuwe Emma-film compleet

Geplaatst: 24 mar 2019 21:04
door Karenlee
Ik ben dolblij met elke nieuwe Austen-gerelateerde verfilming, maar moet wel zeggen dat dit de eerste keer is dat mijn interesse en opwinding vooral uitgaat naar een van de bijrollen. Bill Nighy = Mr Woodhouse :inlove: !!! En... heb ik het goed begrepen, dit wordt een bioscoop film en geen series?

Re: Cast van nieuwe Emma-film compleet

Geplaatst: 25 mar 2019 08:38
door Karin
Karenlee schreef: 24 mar 2019 21:04 Ik ben dolblij met elke nieuwe Austen-gerelateerde verfilming, maar moet wel zeggen dat dit de eerste keer is dat mijn interesse en opwinding vooral uitgaat naar een van de bijrollen. Bill Nighy = Mr Woodhouse :inlove: !!! En... heb ik het goed begrepen, dit wordt een bioscoop film en geen series?
Ja, inderdaad een bioscoopfilm (van Focus Features). Vind Bill Nighy als Mr Woodhouse ook echt helemaal perfect. En met de rest van de cast ben ik ook blij, hoewel ik de actrice die Emma speelt niet goed ken, en me Miranda Hart niet helemaal als Miss Bates kan voorstellen. Kijk ernaar uit! Hopelijk nog dit jaar in de bioscoop (zou een goede kerstfilm zijn).