Dit forum gaat sluiten

Beste forumbezoekers, dit forum gaat sluiten. Lees er meer over in het Welkom-topic.

Ze mag er dan al zo'n twee eeuwen niet meer zijn, toch is Jane Austen nog regelmatig in de media. Heb je een leuk nieuwtje, weet je wanneer een nieuwe serie op tv wordt uitgezonden? Laat dat dan hier weten!
#64672
'Mijn' Mr Darcy leek toch al niet op Colin Firth ;)
Maar wat ik wel jammer vind hieraan is dat ze er volledig aan voorbijgaan dat Jane P&P in Chawton herschreven heeft, rond 1811-1812. Toen poederden de meeste mannen hun haar al lang niet meer, en waren korte kapsels in de mode.
#66141
RegencyGentleman schreef: 09 feb 2017 10:12 Dag allemaal,

Academici hebben zich gebogen over hoe Mr. Darcy er eigenlijk echt uitgezien moet hebben. In het onderstaand artikel wordt daar ook een afbeelding bij getoond. Dames: is dit schrikken of is het wel goed voor jullie?

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/02 ... not-think/
Nou, ik schrik hier niet van hoor! ;) Ik heb inmiddels al meerdere mr.Darcy's voorbij zien komen, in allerlei soorten en maten, dus ik ben inmiddels al wel wat gewend aan wat diversiteit :D Ik vind hem niet lelijk ondanks zijn gok......maar door dat lichte haar oogt hij wel een heel stuk ouder.... :tmi: Als ik Lizzy was, zou ik hem aanraden zijn haar te verven.... :lol: :lol: :lol:
Artikel Sunday Times

Hahaha

Dit forum gaat sluiten

Aaah, jammer. Maar begrijpelijk. Veel plezier aan […]

Mrs Crocombe

Er staan mooi plaatjes in en in een aantal hoofdst[…]

Wij zijn bij episode 3 nu. Aangename , sfeervolle […]

Bezoek JaneAusten.nl voor het laatste nieuws!